Abonare la postari noi

marți, 26 noiembrie 2013

Black Friday 2013 Statistici si Opinii

                                             
- Majoritatea site-urilor romanesti adopta noua "moda" a black friday-ului , aceasta asa zisa moda (copiata , logic de la americani) a avut foarte mare succes , iar pentru afiliati este cea mai mare zi (dupa parerea mea) si totodata cea mai buna zi de a obtine comisioane numeroase si generoase.

EMAG.RO :
- Este cel mai bun magazin online care ofera afiliatilor cele mai numeroase comisioane si totodata cele mai bune preturi pentru potentialii cumparatori.
- Primul aspect , negativ , il reprezinta comisionul unic acordat pentru conversii , de 1% , care a scazut  veniturile afiliatilor si totodata orientarea unor afiliati
- Preturile au fost oarecum accesibile , iar la unele produse chiar m-au surprins placut !
ex: Tableta Serioux FasTAB S716 , discount de 67% , ajungand la un pret bomba de 99 de lei !
   
-Un aspect pozitiv , care m-a surprins placut a fost introducerea automobilelor pe site , care au adus stocuri epuizate,  chiar dupa 4 ore de la lansarea lor pe site !
-Inca un aspect pozitiv , a fost rezistenta serverelor , care nu au picat( ex: Domo) , si au facut fata valurilor de cumparatori .

ZORILESTORE.RO :
-Este un nume sonor pentru afiliatii experimentati , zorile reprezinta un magazin bazar pe imbracaminte , incaltaminte si multe altele , care atrage foarte multi cumparatori , fiind unul dintre cele mai populare magazine online din Romania.
-Primul aspect , pozitiv a fost durata evenimentului , deoarece a tinut pana pe 24 noiembrie.
-Alt aspect pozitiv a fost procentul foarte mare de reduceri cuvenit unor produse din branduri sonore.
ex: BRANDURI PRECUM :LE COQ SPORTIF  , PUMA , ADIDAS , NIKE , LACOSTE , etc. LA PRETURI IMBATABILE!
-Un ultim aspect pozitiv , a fost procentul cuvenit afiliatilor pentru conversii , acesta fiind de 10% in plus , pentru afiliatul cel mai bun a fost pregatit o surpriza foarte frumoasa (click aici ).


CONCLUZIA : A fost un an foarte reusit ! Rezultatele nu au intarziat sa apara si totusi , mai este un pic pana pe 29 noiembrie , unde se pot obtine din nou comisioane foarte frumusele si de pe alte siteuri ! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu