Abonare la postari noi

duminică, 16 august 2015

LISTA MAGAZINELOR PARTICIPANTE BLACK FRIDAY 2015 :

PS: Dati click pe fiecare in parte pentru a viziona ofertele


EMAG.RO (CLICK) : cel mai mare site romanesc si cel mai cauta

FLANCO.RO (CLICK)

YELLOWSTORE.RO (CLICK)

LIBRIS.RO (CLICK) : vanzari de carti


Fashion : Imbracaminte , Incaltaminte :
LENSA.RO (CLICK) : specializat in vanzarea lentilelor de contact , ochelari )


Sport , diverse articole :SPORTADDICT.RO (CLICK) (cuprinde si articole de fitness)


Asistenta rutiera , ajutor in trafic:


Deşi ne-am obişnuit ca Black Friday să pice în ultima vineri a lunii noiembrie, în 2015, daca judecăm după experienţa anilor trecuţi, lucrurile se schimbă puţin, cel puţin atunci când vorbim de ţara noastră. În mod normal, Black Friday 2015 România ar trebui să aibă loc pe data de 27 Noiembrie 2015, ‘sărbătoarea reducerilor şi ofertelor’ din România fiind legată de evenimentul din afară.

Reducerile s-au prelungit în multe cazuri şi în weekendul următor, 21-23 Noiembrie, în limita stocurilor, desigur.
Tocmai de aceea ne aşteptăm ca anul acesta Black Friday-ul să se organizeze în primul rând pe data de 20 Noiembrie 2015,  nu pe 27 noiembrie, care este data oficiala a evenimentului!
Însă nu toate magazinele din România vor oferi reducerile pe data de 20 , o serie destul de însemnată de retaileri şi magazine vor pregăti ofertele pentru data de 27 Noiembrie, la sfârşitul lunii. În plus, destul de mulţi vor oferi reduceri în ambele weekenduri, dar şi în săptămâna dintre acestea.

Cu alte cuvinte, putem spune că anul aceste Black Friday-ul a devenit un Black Week prelungit, ce va începe pe 20 Noiembrie şi va dura până pe 1 Decembrie, cu două puncte culminante: Vinerile de 20 şi de 27 ale acestei luni.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu